Puunjalostusteollisuuden terät

Sahateollisuuden teriä


TTT tuntee puun ja puuta leikkaavan terän vaatimukset kaikkialla maailmassa - oli kohteena sitten pohjoisen puu tai trooppinen puulaji.

Teräasiantuntemuksemme on kerätty maailmalta

Olemme valmistaneet teriä puunjalostusteollisuuden tarpeisiin jo vuodesta 1961 lähtien. Vuosien myötä meille on kertynyt vankka käytännön kokemus maailmanlaajuisesta kaupankäynnistä ja vaativista käyttökohteista. Pitkä kokemus koneiden ja laitteiden sekä paikallisten puulajien ja olosuhteiden asettamista vaatimuksista yhdessä jatkuvan tutkimus- ja tuotekehitystyön kanssa muodostavat lujan perustan teräasiantuntemuksellemme.

Asiakastyytyväisyys on keskeisin tavoitteemme

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin se, että tuotteemme vastaavat asiakkaittemme odotuksia. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttaminen edellyttää terän sovittamista käytettävän konekannan, puunlaadun ja vuodenajan vaatimuksia vastaavaksi. Käytännössä tämä voi tapahtua vain räätälöimällä terät asiakkaan prosessiin sopiviksi.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt terät tuottavat laadukkaan lopputuloksen

Terän laatua mitataan saatavan lopputuotteen laadulla ja kokonaiskustannuksilla. Terien valmistajana me tiedämme, mitä ominaisuuksia puuta leikkaavien terien raaka-aineilta ja rakenteelta vaaditaan. Vuosien varrella kerrytetty kokemuksemme ja asiantuntemuksemme takaavat, että valmistamamme terä toimii ja antaa hyvän lopputuloksen kaikissa oloissa.

Maksimoi tuottavuutesi

Terän suorituskyvyllä on välitön vaikutus laitoksen tuottavuuteen. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen kokonaisratkaisun, jossa terät ja siihen liittyvät huolto- ja kokonaispalvelut on mahdollista saada samalta toimittajalta. Näin voimme taata laitoksenne parhaan mahdollisen tuottavuuden.

Toimintamme laatua ja kehitystyötä valvotaan ISO 9001:2008 -laatujärjestelmän avulla.

 


Copyright © 2007 TKM TTT Finland Oy