Sahateollisuuden terät ja koneenosat

TTT valmistaa laadukkaita teriä kaikenlaiseen katkaisu- ja halkaisusahaukseen arktisesta talvisahauksesta trooppisten kovapuiden sahaukseen. Lähes puolen vuosisadan ajalta kertynyt käytännön kokemus maailmanlaajuisen asiakaspiirin moninaisista käyttökohteista sekä jatkuva kehitystyö ovat perustana ammattiosaamisellemme, joka takaa luotettavat ja toimivat terä-ratkaisut vaativallekin käyttäjälle.

Sahatavaran laadun, hyvän mittatarkkuuden ja oikean pinnanlaadun avain on ensiluokkainen terä. Leikkaavalta terältä vaaditaan iskusitkeyttä, lujuutta ja kovuutta. Optimaalisen teräratkaisun löytymisessä korostuu asiantuntemuksen merkitys. Oikea teräratkaisu on päätös, joka parantaa kilpailukykyä. Kokemuksella valmistetussa ja asiakaskohtaisesti räätälöidyssä terässä on otettu huomioon käytettävä konekanta ja sahattavan puun ominaisuudet. Siinä yhdistyvät oikea raaka-ainevalinta, lämpökäsittely ja rakenne. Näin tuotantolaitteistoa voidaan käyttää taloudellisesti ja asiakkaalle tarjoutuu mahdollisuus valmistaa korkeatasoisia tuotteita alhaisin käyttökustannuksin.

TTT:ltä saat asiantuntijan neuvot ja tietotaidon kaikissa teräasioissa. Terien valmistuksen lisäksi uusimme, korjaamme ja huollamme teränne sekä korjaamme koneenosanne erilaisin hitsaus- ja ruiskutusmenetelmin alkuperäisiin mittoihin, uuden veroisiksi.


SahateollisuusCopyright © 2007 TKM TTT Finland Oy