Selluteollisuuden terät ja kulutusosat

Valmistamme laadukkaita ja alansa huippua edustavia teriä ja kulutusosia selluteollisuuden tarpeisiin. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät teräratkaisut tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin. Lähes puolen vuosisadan ajalta saatu kokemus ja yhteistyö maailmanlaajuisen asiakaspiirin kanssa ovat auttaneet meitä luomaan tuotantomenetelmät, jotka takaavat ensiluokkaiset lopputuotteet sekä kulutuskestävyyden ja iskusitkeyden kaikkien tuotteidemme osalta.

Puuta leikkaavien terien ja kulutusosien suorituskyky, kestävyys ja huollettavuus vaikuttavat keskeisesti haketuksen tuottavuuteen. Yksi kustannustehokkaan sellutuotannon perusedellytyksistä on tuottaa tasalaatuista raaka-ainetta ja minimimäärä hienojaetta. Tätä on mahdotonta saavuttaa ilman laadukasta, kestävää terää ja kulutusosia. Parhaat tulokset saavutetaan räätälöimällä ne asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Ensiluokkaisesta työkaluteräksestä valmistettu, ammattitaidolla tehty terä pidentää terien vaihtoväliä, pienentää huoltokustannuksia sekä säästää puuraaka-ainetta lisäten siten laitteiden tuottavuutta.

Meiltä saat asiantuntijan neuvot ja tietotaidon kaikissa teräasioissa. Vaativiin käyttökohteisiin meillä on tarjota raaka-ainevaihtoehtoja terien ja terävasteiden valmistukseen (TTT Super Cut -teräs). Valmistustoiminnan lisäksi kunnostamme loppuun käytettyjä hakkurin kulutuslevyjä ja komponentteja käyttäen alkuperäisiä valmistusmenetelmiä. 

TTT valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä teriä ja kulutusosia kaikkiin selluteollisuuden käyttämiin koneisiin.

Kiekkohakkurin osat:
• Hakkurinterät
• Terävasteet
• Teränalustat 
• Kulutuslevyt ja -segmentit 
• Vastaterät

Rumpuhakkurin osat:
• Hakkurinterät
• Teränpitimet
• Vastaterät

Kuorenrepijän osat

Kulutusosat

Arkkileikkurin pyöröterät

Arkkileikkurin terät

Katkaisupyörösahanterät

Kiekkohakkurin haketusgeometrian muutos

Chipmaster-teräjärjestelmät

Hakkurinterien ja pyörösahanterien teroitushuolto

Kulutuslevyjen ja vastaterien kunnostus

 

Yhteyshenkilö:
Matias Suonpää
Myyntipäällikkö
Puh. 0201 240 261
Faksi 0201 240 371
Sähköposti: matias.suonpää@tkmtttfinland.com

Hakkurin kulutusosia


JousihammasteräCopyright © 2007 TKM TTT Finland Oy