Selluteollisuuden terät ja kulutusosat

TTT valmistaa laadukkaita ja alansa huippua edustavia teriä ja kulutusosia selluteollisuuden tarpeisiin. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät teräratkaisut tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin. Lähes puolen vuosisadan ajalta saatu kokemus ja yhteistyö maailmanlaajuisen asiakaspiirin kanssa ovat auttaneet meitä luomaan tuotantomenetelmät, jotka takaavat ensiluokkaiset lopputuotteet sekä kulutuskestävyyden ja iskusitkeyden kaikkien tuotteidemme osalta.

Puuta leikkaavien terien ja kulutusosien suorituskyky, kestävyys ja huollettavuus vaikuttavat keskeisesti haketuksen tuottavuuteen. Yksi kustannustehokkaan sellutuotannon perusedellytyksistä on tuottaa tasalaatuista raaka-ainetta ja minimimäärä hienojaetta. Tätä on mahdotonta saavuttaa ilman laadukasta, kestävää terää ja kulutusosia. Parhaat tulokset saavutetaan räätälöimällä ne asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Ensiluokkaisesta työkaluteräksestä valmistettu, ammattitaidolla tehty terä pidentää terien vaihtoväliä, pienentää huoltokustannuksia sekä säästää puuraaka-ainetta lisäten siten laitteiden tuottavuutta.

TTT:ltä saat asiantuntijan neuvot ja tietotaidon kaikissa teräasioissa. Vaativiin käyttökohteisiin meillä on tarjota raaka-ainevaihtoehtoja terien ja terävasteiden valmistukseen (TTT Super Cut -teräs). Valmistustoiminnan lisäksi kunnostamme loppuun käytettyjä hakkurin kulutuslevyjä ja komponentteja käyttäen alkuperäisiä valmistusmenetelmiä.


SelluteollisuusCopyright © 2007 TKM TTT Finland Oy