Levyteollisuuden terät ja teräkomponentit

TTT on yksi maailman johtavista vaneri- ja viiluteollisuuden terien ja teräkomponenttien valmistajista. Tuotevalikoimamme kattaa kaikki tarvittavat terätyypit tukin katkaisusta sorvaukseen ja viilun leikkaukseen. Teriemme ensiluokkaisuus perustuu vuosikymmenten aikana kerrytettyyn kokemukseen ja yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa sekä maailmanlaajuiseen tuotekehitystyöhön monien johtavien koneenvalmistajien kanssa.

Puuta sorvattaessa tai viilutettaessa leikkaavan terän laatu ja suorituskyky vaikuttavat ratkaisevasti valmiin tuotteen laatuun ja käyttökelpoisuuteen sekä viiluntuotannon taloudellisuuteen ja kannattavuuteen. Vain ensiluokkaisilla terillä viilusta saadaan riittävän lujaa, sileäpintaista ja tasalaatuista. Eri puulajien koostumus ja ominaisuudet vaihtelevat ja siksi sen leikkaamiseen tarvitaan räätälöity ratkaisu. TTT:n ajanmukaiset tuotantolaitteet on suunniteltu valmistamaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti räätälöityjä teriä, jopa yksittäistä käyttökohdetta varten. Raaka-aineena käytetty teräs, tietokoneohjattu lämpökäsittely sekä CNC-koneistus takaavat, että valmistusprosessin tuloksena saadaan kova, sitkeä ja mittatarkka terä, joka tuottaa ensiluokkaisen leikkaustuloksen ja laadukkaan lopputuotteen.

TTT:ltä saat asiantuntijan neuvot ja tietotaidon kaikissa teräasioissa. Laadun varmistamiseksi meillä on käytössä ainutlaatuinen terämateriaali, joka on kehitetty nimenomaan viilua leikkaavien työkalujen vaativia ominaisuuksia varten. Palveluihimme kuuluu myös terien huolto.


LevyteollisuusCopyright © 2007 TKM TTT Finland Oy