TKM TTT Finland Oy

TKM TTT Finland
TKM TTT Finland

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista korkealaatuisten pyörö- ja hakunterien sekä kulutusosien valmistajista. Jo 50 vuoden ajan 
olemme terien lisäksi valmistaneet koneenosia vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin. Pääasiakkaitamme ovat sahalaitokset, sellu- ja paperiteollisuus, levyteollisuus sekä alan merkittävät koneenrakentajat. Nykyisin TTT-teriä viedään vuosittain yli 35 maahan.

Valmistamme teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin. Lisäksi tarjoamme tuotteisiimme liittyviä räätälöityjä huolto- ja kokonaispalveluja, joita käyttäessään asiakas saa selkeitä hyötyjä. Päätuotteitamme ovat hakun- ja lastuajanterät sekä hakun kulutusosat, vanerisorvin ja viiluhöylän terät, pyörösahanterät katkaisu- ja halkaisusahaukseen sekä kovapinnoitetut koneenosat eri laitteistoihin. Oman tuotantotoiminnan lisäksi myymme ja huollamme oman konsernin valmistamia leikkaavia teriä.

Nykyaikainen tuotantolaitoksemme sijaitsee Akaan Toijalassa. Tuotteidemme tasaisen, korkean laadun ja mittatarkkuuden varmistamiseksi olemme investoineet systemaattisesti uusimpaan lämpökäsittelyteknologiaan ja 
-järjestelmiin sekä CNC-koneisiin. Toimintamme laadun ja kehitystyön takeena on ollut ISO 9001 -laatusertifikaatti vuodesta 1993 lähtien.

Yhtiömme on kuulunut syyskuusta 2005 lähtien saksalaiseen TKM-konserniin.

 Copyright © 2007 TKM TTT Finland Oy