Pinnoitus

TTT on pinnoitustekniikan alalla uranuurtajia Suomessa ja meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä monien eri teollisuusalojen kanssa. Asiantuntemus, huolellinen työ ja vankka kokemus sekä alan uusin laitteisto takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koneenosien kesto-ominaisuuksia ja käyttöikää voidaan parantaa merkittävästi pinnoituksella. Pinnoittamalla kappaleelle voidaan saada myös muita ominaisuuksia. Pinnoitusta voidaan myös käyttää kuluneiden koneenosien saattamiseksi alkuperäisiin mittoihinsa, uuden veroisiksi.

Pinnoittaminen vaatii ammattitaitoa. TTT:llä pinnoitusmenetelmä valitaan materiaalin ja käyttötarkoituksen mukaan. Pitkäaikainen kokemus ja erittäin laaja lisäainevalikoima takaavat korkealaatuiset pinnoitetuotteet. Hyvän lopputuloksen takaamiseksi myös laitteistomme on huipputasoa. Olemme panostaneet osaamiseen ja taitoon. Kokemukseen kannattaa luottaa, pinnoitusasioissakin.

Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen. Pinnoitustekniikan alalla meillä on toimivat yhteydet Tampereen Teknillisen Yliopiston Materiaalitekniikan osastoon ja siellä tehtävään tutkimustyöhön.


PinnoitusCopyright © 2007 TKM TTT Finland Oy